• White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Michael 
Mendoza

Magic Entertainer

Äntligen - tillbaka med en ny show. Det har gått 10 år sedan succén Time And Space sattes upp på Frölunda Kulturhus. Nu tar illusionisten, och Göteborgs magikern, Michael Mendoza dig med på en magisk resa i sin nya show ”10 Magiska År…”
 

video

I publiken
 

Shower

 

Presentation

Michael Mendoza bjuder in dig till en magisk show där du kommer häpna, skratta, facineras och förundras. Du kommer att se det omöjliga bli möjligt och bli lämnad med frågor utan ett svar…

 

Han är mörk, stilig och en mästare i modern magi - kombinera en stark scennärvaro med en enastående talang för konsten illusioner, där har du honom…
 

…En av de stigande stjärnorna. Denna mästare har ett smart tillvägagångssätt att leverera snabba, halsbrytande illusioner och trick som har bevittnats av miljontals människor runt om i världen. Han är Svensk Mästare i illusioner 2013, anlitad att jobba som Joe Labero´s personliga magikonsult. Ni har sett honom inkluderad i primetime TV, underhållningens extravaganza. Han är Michael Mendoza.
 

Nu får du följa med på hans största satsning någonsin, en oförglömlig resa för så väl hjärnan som hjärtat, en resa som kommer få dina sinnen att spela dig ett spratt. Välkommen till en minnesvärd kväll med häftig musik, vacker ljusshow och oförglömliga magiska effekter. 

 

 
 

Contact

ManagementBooking Mattias Bergendahl, mattias@buratino.se, 0703-28 87 14
Direkt / Michael Mendoza, michael@mendoza.nu, 0706-10 55 30